Prevrtanje traktora u Čelopeku, vozač završio u Hitnoj, a potom dobio i kaznu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 10.01.2023. godine.
Prevrtanje traktora u Čelopeku, vozač završio u Hitnoj, a potom dobio i kaznu
FOTO: ARHIV-ILUSTRACIJA

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda (u Zvorniku) i jedno lice lišeno slobode u Milićima. Saobraćajna nezgoda u Zvorniku dogodila se u mjestu Čelopek kada je došlo do prevrtanja traktora. Iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi saopštili:

Na lokalnom putu u mjestu Čelopek se 10.01.2023. godine dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo i jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo lice D.V. iz Zvornika koje je upravljalo radnom mašinom traktor marke „IMT”.

U Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik je upućeno lice D.V., gdje su istom konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv vozača D.V. podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Zvorniku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama vozač traktora nije bio u pijanom stanju, a kaznu je dobio zbog neoprezne vožnje. Kako su nam pisali mještani Čelopeka, povrijeđeni vozač se s traktorom po lokalnom putu kretao u rikverc nakon čega je sletio i zadobio povrede.