Kod Kozluka dvije saobraćajne nezgode sa dva lica povrijeđena, kazne za oba vozača

Kod Kozluka dvije saobraćajne nezgode sa dva lica povrijeđena, kazne za oba vozača
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na lokalnom putu u mjestu Jasenica se 14.01.2023. godine oko 18,50 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila i jedno lice povrijeđeno. Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Srednji Šepak navedenog dana oko 20,20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo i jedno lice teško povrijeđeno.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaje saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnoj nezgodi u Jasenici su učestvovali putničko vozilo marke „Golf “ kojim je upravljalo lice B.T. i putničko vozilo marke „Seat Ibiza“ kojim je upravljalo lice M.N. Suvozač G.T. iz putničkog vozila „“Golf“ se javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekrske pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi u Srednjem Šepku je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Daewoo“, čijem vozaču M.T. su u JZU Bolnica Zvornik konstatovane teške tjelesne povrede.

Protiv učesnika B.T. i M.T., policijski službenici će podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Osnovnom sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama povrijeđeno lice u Srednjem Šepku zadobilo je višestruki prijelom rebara i bilo je životno ugroženo u trenutku pružanja prve pomoći.