Smrtno stradao sportski radnik Bogdan Todorović-Ćiro u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u Bijeljini

Smrtno stradao sportski radnik Bogdan Todorović-Ćiro u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u Bijeljini

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prethodnog dana u jutarnjim časovima dogodila u Popovima kod Bijeljine poginuo je vozač “škode” B.T.

Policijska uprava Bijeljina saopštila je da je nesreća prijavljena oko 9 časova. Osim “škode” u nesreći je učestvovao i “VW Bora” kojom je upravljao S.K. On je u nesreći zadobio povrede, o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

– Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Postupajući tužilac naložio je preduzimanje svih potrebnih radnji, kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške nesreće u kojoj je ugašen jedan ljudski život – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U ovoj saobraćajnoj nesreći nastradao je dugogodišnji sportski radnik u Semberiji Bogdan Todorović-Ćiro. Dugo vremena Ćiro je radio u mnogim fudbalskim klubovima cijele Semberije i stekao status legende niželigaškog fudbala.

Nažalost Semberija je ostala bez jedne od najpozitivnijih sportskih ličnosti u posljednjih decenijama sportskog života ove regije.

Porodici iskreno saučešće od redakcije portala Zvornički ba.