Ove godine ribolovci će polagati i ribolovački ispit

Ove godine ribolovci će polagati i ribolovački ispit
FOTO: SRU "Bistro"

Novina ove godine od strane Ministarstva i Saveza su uverenja o položenom ribolovačkom ispitu. Naime, svi dugogodišnji ribolovci treba da podnesu prijavu i uplate 10KM na račun Saveza da bi dobili uverenje o položenom ribolovačkom ispitu.

Uverenje se izdaje samo jednom i ima neograničeno trajanje. Uverenje će biti uslov za uzimanje godišnje dozvole. U toku ove godine Savez i Ministarstvo radiće na izradi priručnika i registra uverenja a od sledeće godine će se pristupiti i polaganjima ribolivačkih ispita.

Ovim putem apelujemo na sve naše članove koji kupuju dozvole da ujedno završe i sa podnošenjem prijave za uverenja i samim tim dobiju trajni dokument koji će im omogućiti kupovinu godišnjih dozvola u narednom periodu. Sve informacije u vezi sa uverenjima možete dobiti u kancelariji Udruzenja svakim danom sem nedelje i ponedeljaka od 08-12h na adresi Svetog Save 33 zgrada Z-16, na interfonu poslednje dugme na kom piše “Ribarsko” ili u prodavnici ribomaterijala “Trofej” u krugu pijace u Zvorniku (kod Ilije).

Takođe možete pozvati ribočuvere na brojeve 066 220 250 ili 066 196 109. Informacije je moguće dobiti i putem stranice “Bistro” Zvornik, pišite u inbox klikom OVDJE. Bistro!

Potrebno popuniti:

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420