Snežane (51) nema više od mjesec dana: Ponijela putnu torbu, ali ostavila pasoš i oproštajno pismo u stanu u Zvorniku (VIDEO)

Duže od mjesec dana nema ni traga, ni glasa od Snežane Stepanović (51) iz Loznice, koja je nestala 7. decembra oko tri sata poslije ponoći, kada je iz svog stana u Zvorniku izašla sa putnom torbom i nestala.

Na sebi je imala teget dužu zimsku jaknu, sive pantalone i crne cipele. Sa sobom je ponijela i manju putničku torbu, ali pasoš je ostao kući. Našli smo jedan njen telefon koji je uništen, a drugi nije u funkciji. Ostavila je oproštajno pismo i to nam je veoma čudno.

Nikada nije spominjala da treba negdje da ide izjavio je Saša Lukić, Snežanin brat, a prenosi portal Srpska Info.

Snežana je rođena u Loznici, ali je živjela u Zvorniku. Njene komšije iz Loznice za ovu ženu imaju samo riječi hvale i svima su čudne okolnosti pod kojima je nestala.

– To je jedna fenomenalna žena, dobra kao “lebac” i sa svima se odlično slagala. Znam je dugi niz godina. Ne možemo da vjerujemo da je otišla prije više od mjesec dana i da joj se od tada gubi svaki trag. Samo se nadamo da je dobro – rekli su Snežanini prijatelji.

Porodica apeluje na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Snežani da jave na brojeve telefona 064/6815435 i +38765540670 ili da jave najbližoj policijskoj stanici.

Video zapis na kojem se posljednji put vidi Snježana možete pogledati KLIKOM OVDJE!