U Karakaju povrijeđen pješak, vozaču kazna

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 26.01.2023. godine.
U Karakaju povrijeđen pješak, vozaču kazna
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Kozluku), dva narušavanja javnog reda i mira (u Milićima i Vlasenici) i tri saobraćajne nezgode (u Šekovićima, u Zvorniku i Bratuncu). Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se u Karakaju, kada je povrede zadobio pješak. O saobraćajnoj nezgodi u Karakaju iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Karakaj se 26.01.2023. godine oko 18,40 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak zadobio lake tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali lice S.V. koje je upravljalo putničkim vozilom marke “Reno” i pješak V.J. Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik.

Protiv vozača S.V. će policijski službenici PS za BS Zvornik podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Osnovnom sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.