Siniša Ilić izbirsao profil na društvenim mrežama, povukao se iz javnog života, gasi li se Ujedinjena Srpska u Zvorniku!?

Siniša Ilić izbirsao profil na društvenim mrežama, povukao se iz javnog života, gasi li se Ujedinjena Srpska u Zvorniku!?

Primjetno je da se Siniša Ilić povukao iz javnog života, izbrisao profile na društvenim mrežama i ne pojavljuje se u medijima. Koliko je Ilić razočaran u postupke lidera partije Ujedinjena Srpska, dokazuje i činjenica da se nije pojavio na posljednjem predsjedništvu stranke što direktno znači “bacanje rukavice Stevandiću u lice”.

Njegovi postupci bude znatiželju kod građana Zvornika i regije, postao je glavna tema raznih špekulacija: “Gdje ide, u koju stranku, da li pravi svoju stranku” i slično. Postavlja se pitanje šta će biti sa Ujedinjenom Srskom ako je on definitivno napusti, hoće li se ugasiti kao neke druge partije u ranijem periodu?

Pretpostavlja se i većina Zvorničana je ubijeđena da Siniša Ilić sam u Zvorniku, uvijek ima kapacitete i ljude da osvoji dva mandata u gradskoj skupštini. Osim glasova, sve ostale svoje kapacitete ulaže u izgradnju stranačke infrastrukture. Svoju sposobnost i snagu najbolje je pokazao u direktnom političkom sukobu 2020. godine godine sa Zoranom Stevanovićem kad je u teškim uslovima stranka napravila tri odbornika, od čega su realna dva odbornika proizvod njegovog rada.

U stranci vlada muk, nema izjašnjenja, kako smo mogli saznati veliki dio članstva mu je odan i sljediće ga. Što se njega tiče, za njega “nema zime” svaka bi ga stranka obijeručke prihvatila ako se nastavi baviti uopšte politikom.

Ostaje nam da sačekamo njegovu definitivnu odluku, ali i rezultat Ujedinjene Srpske u Zvorniku bez “Sinišine logistike”.

(Drina Media Net)