Zvorničanin Admir Mehmedović kandidat na sutrašnjim izborima u Austriji

Zvorničanin Admir Mehmedović kandidat na sutrašnjim izborima u Austriji

Ove nedjelje, sutra 29.januara u Austriji se održavaju parlamentarni izbori. Među kandidatima ima i Zvorničana i to sa Skočića kod Kozluka. Ovim putem prenosimo poziv jednog od Kozlučanaca upućen Podrinjcima koji imaju pravo glasa u Austriji da svoje pravo iskoriste i glas daju Admiru Mehmedoviću:

Ovim putem pozivam sve moje Kozlučane, Podrinjce, sve Bosance i Hercegovce koji žive u Donoj Austriji i imaju austrijsko državljanstvo, da izađu u nedjelju 29. januara na Parlamentarane izbore i daju glas našem Admiru Mehmedoviću koji je porijeklom sa Skočića, Grad Zvornik.

Naš Admir Mehmedović je jedan jako čestit insan, koji se ne stidi svoje vjere i svojih bosanskih korijena.
Živi, radi i bori se za sve građane Austrije, a prije svega za bolji status Bošnjaka koji žive i rade u Austriji. Jedan je od pokretača usvajanja Rezolucije o Genocidu u Srebrenici koja je izglasana u Parlamentu Austrije a pored toga dokazao se u mnogim aktivnostima za dobrobit našeg naroda u Austriji kao i u infrastrukturnim projektima u našem Podrinju, među kojima je i ako Bog da izgradnja čuvene Begzadića sahat kule na Skočiću, koja će biti turistička atrakcija našeg Podrinja.
Sretno Ado!!!