Šekovići: Skinute 4 zastave Republike Srpske i polomljeni jarboli – SNSD proziva članove Ujedinjene Srpske

Šekovići: Skinute 4 zastave Republike Srpske i polomljeni jarboli - SNSD proziva članove Ujedinjene Srpske
FOTO: Facebook stranica Šekovljani

Iz Opštinskog odbora SNSD Šekovići saopšteno je da su sa prostorija ovog odbora skinute četiri zastave Republike Srpske i polomljeni jarboli. U saopštenju se navodi da su napad, koji se dogodio u noći u nedjelju, 12. februara, u 1.30 časova, snimile nadzorne kamere i dokumentovali policijski službenici.

Policijskoj stanici Šekovići u nedjelju, 12. februara, u 1.30 časova prijavljeno je da su u Šekovićima ispred Opštinskog odbora SNSD polomljena četiri plastična nosača na kojima su bile postavljene zastave Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Pripadnici ove policijske stanice su izvršili uviđaj na licu mjesta i o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere radi pronalaska učinioca i dokumentovanja krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Iz Opštinskog odbora SNSD Šekovići pozvali su stranku Ujedinjena Srpska i načelnika opštine Šekovići da se izjasne o ovome i pokrenu proceduru smjene Dejana Vasilića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Šekovići.

Fotografija preuzeta sa facebook stranice Šekovljani.