Višestruki prvak Balkana i BiH, džudista Vasilije Vujičić diplomirao na Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci (VIDEO)

Danas je u Banjaluci upriličena svečanost za diplomante Fakulteta bezbjednosnih nauka, buduće policajce MUP-a RS, a među njima je bio i Vasilije Vujičić. Višestruki prvak Balkana, Bosne i Hercegovine, Republike Srspke i osvajač mnogobrojnih medalja sa prestižnih takmičenja širom Evrope, džudista Vasilije Vujičić davno je postao ponos grada Zvornika. Proglašavan je tri puta najboljim sportistom grada Zvornik, a danas je zasluženo dobio i diplomu Fakulteta bezbjedosnih nauka i to nakon nekoliko godina uloženih u studiranje i nauku.

Vujičić za vrijeme studiranja nije zapostavio svoju ljubav prema džudou, pa je tako ove sedmice gradu Zvorniku donio novu titulu državnog prvaka  u seniorskoj katgoriji-plus stotinu kilograma. Vasilije Vujičić uskoro postaje pripravnik Policijske uprave Zvornik gdje će se pridružit svom ocu Slaviši i tako nastaviti policijsku tradiciju svoje porodice.

Za vrijeme strudiranja Vujičič je trenirao u banjalučkom džudo klub Kokodan, a nakon diplomiranja vratio se u Zvornik i pridružio zvorničkom džudo klubu “Sokolovi” i odmah, kao što smo ranije naveli, osvojio zlatnu medalju na državnom prvenstvu ove sedmice.

U klasi Vujičića, bilo je oko 100 brucoša, a danas ih je diplomiralo tek 17 iz te generacije, tako da mladi Vasilije je najbolji primjer uspješnog mladog čovjeka u današnjem vremenu.

Višestruki prvak Balkana i BiH, džudista Vasilije Vujičić diplomirao na Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci (>viDEO

Čestitke na diplomi i novom uspjehu Vasiliju  Vujičiću od srca želi redakcija portala Zvornicki ba.

(Zvornicki.ba)