U Zvorniku povrijeđeno malodobno dijete koje je udarilo vozilo “Cady”

FOTO: Ulica u kojoj se saobraćajna nezgoda dogodila

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Zvorniku i Milićima, te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je povrijeđen pješak. U istom periodu, jedno lice u Zvorniku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, navedeno je u servisnim informacijama iz Policijske uprave Zvornik za protekla 24 sata. O saobraćajoj nezgodi u Zvorniku kada je povrijeđen pješak, Danijela Madžarević portparol Policijske uprave Zvornik je saopštila:

Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Zvornik je 08.03.2023. godine oko 13,40 časova prijavljena saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice povrijeđeno. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo teretno motorno vozilo marke “Cady” i maloljetni pješak. U Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik su maloljetniku konstatovane lake tjelesne povrede.

Protiv vozača Z.P. će policijski službenik PS za BS Zvornik podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema riječima očevidaca jučerašnje nezegoenu samom centru Zvornika, dječak predškolskog uzrasta udaren je od strane motornog vozila koje na svu sreću nije išlo previše brzo. Sve se završilo na lakšim tjelesnim povredama za malenog dječaka koji se našao na ulici. Vozač je odmah nakon nezgode povrijeđeno dijete ubacio u vozilo i prevezao do službe Hitne pomoći u Zvorniku.

Čuvajmo našu djecu vozimo pažljivo!