Ove subote muzičko sijelo u Križevićima, muzika uživo uz “Podrinjske ahbabe”

Ove subote muzičko sijelo u Križevićima, muzika uživo uz "Podrinjske ahbabe"

U novoizgrađenom objektu u Križevićima kod Velije, ove subote 18.marta, biće upriličeno muzičko sijelo uz izvornu grupu “Podrinjski ahbabi”, a prisutne će zabavljati Merso i Naza.

Svi gosti imat će profesionalnu uslugu i mogućnost narudžbe ranih pića i jela. Ulaz je slobodan za sve ljude dobre volje.

Rezervacije za ovaj događaj u prostoru kafea u Križevićima mogu se izvršiti putem telefona +387 61 282 774 ili facebooka klikom OVDJE. Pozivaju se svi zainteresovani da svoju rezervaciju za ovaj događaj 18.marta u Križevićima što prije učine.

Što se tiče budućih aktivnosti u novootvorenom prostoru u Križevićima moguće je za vrijeme predstojećeg Ramazana organizovati kolektivne iftare, a lokal je već rezervisan za dobar dio mjeseca Ramazana koji počinje sljedeće sedmice. Ukoliko želite organizovati kolektivni ili porodični iftar u prostoru kafea u Križevićima dogovorite se pozivom na broja +387 61 282 774 ili putema facebooka klikom OVDJE.

Za Bajram se planira veliko bajramsko sijelo uz muziku uživo, ali o tome će više detalja biti poznato u narednom periodu.

(PromoTekst)