Potukli se rođaci u kafani, dva hapšenja do otriježnjena vozača na području Policijske uprave Zvornik

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 16.03.2023. godine.
Potukli se rođaci u kafani, dva hapšenja do otriježnjena vozača na području Policijske uprave Zvornik
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela (u Srebrenici i dva u Zvorniku) i tri lica su lišena slobode (u Šekovićima i dva u Zvorniku). O krivičnom djelu u Srebrenici i hapšenjima na području Zvornika iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijskoj stanici Srebrenica je 16.03.2023. godine oko 11,00 časova je lice V.M. prijavilo nepoznato lice da vrijeđa i fizički napada goste ugostiteljskog objekta u Srebrenici. Policijski službenici PS Srebrenica su postupili po navedenoj prijavi i utvrdili da je lice M.M. vrijeđalo i podesnim predmetom, u predjelu oka, nanijelo povredu licu O.M. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik. Kako nezvanično saznajemo do tuče je došlo u jednom od lokala u centru Srebrenici, a nakon žučne rasprave potukli su se najbliži rođaci. Prema riječima očevidaca ovog sukoba, rasprava je bila o nasljednim imovinsko-pravnim odnosima među rodbino, nakon čega je počelo nagurivanje sve do dolaska policije.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su lišili slobode lice D.G. zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,71 g/kg. Navedeno lice su policijski službenici PS za BS Zvornik prekršajno sankcionisali.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su lišili slobode lice Đ.B. zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,99 g/kg. Navedeno lice su policijski službenici PS za BS Zvornik prekršajno sankcionisali.