Od ponedjeljka do srijede nekoliko hiljada domaćinstava u centru grada bez električne enrgije, obustava rada šalter sale Gradske uprave

Od ponedjeljka do srijede nekoliko hiljada domaćinstava u centru grada bez električne enrgije, obustava rada šalter sale Gradske uprave

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području TJ Zvornik u ponedjeljak, utorak i srijedu, 20-22. marta, izvodiće se radovi na izmještanju desetokilovoltnih dalekovoda „Ada“ i „Fetija“ te će bez napajanja ostati više trafostanica na području grada, odnosno TP Ada, Samizbor, Robna kuća, Sportski centar, Zmajevac, Telekom, Z-15, Z-16, Priobalni put, Tri česme, Zvornik 5 sud, Hrid, Bair, Zvornik 4, Fetija, Divič 1, Divič 2, Srpska Varoš 1 i Srpska Varoš 2.

Kako je objavljeno na sajtu ovog preduzeća, radovi će u ponedjeljak i utorak trajati u periodu od 08 do 12 časova, a u srijedu od 12 do 14 časova. Koja naselja neće imati električnu energiju u ponedjeljak, utorak i srijedu pogledajte u tabeli ispod.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području TJ Zvornik u ponedjeljak, utorak i srijedu, 20-22. marta, izvodiće se radovi na izmještanju desetokilovoltnih dalekovoda „Ada“ i „Fetija“ te će bez napajanja ostati više trafostanica na području grada, odnosno TP Ada, Samizbor, Robna kuća, Sportski centar, Zmajevac, Telekom, Z-15, Z-16, Priobalni put, Tri česme, Zvornik 5 sud, Hrid, Bair, Zvornik 4, Fetija, Divič 1, Divič 2, Srpska Varoš 1 i Srpska Varoš 2.Kako je objavljeno na sajtu ovog preduzeća, radovi će u ponedjeljak i utorak trajati u periodu od 08 do 12 časova, a u srijedu od 12 do 14 časova.

Zbog planiranih radova i obustave u isporuci električne energije bez struje će biti i zgrada Gradske uprave Zvornik te šalter sale neće raditi u punom kapacitetu. Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović zbog ovog problema obratio se građanima Zvornika:

Poštovani,

Od ponedeljka, 20. marta do srijede, 22. marta 2023. godine zbog izmještanja dva dalekovoda „Fetija“ i „Ada“ u Zvorniku će bez napajanja električnom energijom biti većina gradskih trafostanica.

Zbog pomenutog isključenja električne energije biće onemogućeno pružanje usluga građanima u šalter sali Gradske uprave grada Zvornika. U ponedeljak i utorak šalteri neće raditi od 8.00 do 12.00 časova, a u srijedu od 12.00 do 14.00 časova.

Mole se građani za razumijevanje zbog neprijatnosti, koje će izazvati odloženo pružanje usluga u gore navedenom periodu.

Srdačan pozdrav

GRADONAČELNIK

Bojan Ivanović