Saturday, May 30#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Fudbaleri Drine slavili u Foči protiv Sutjeske golovima Damjanovića, Alempića i Čelića


Prati novosti i na fejsbuku!

Ove srijede odigrano je i prvo kolo Kupa RS u kojem je zvornička Drina gostovala kod tima Sutjeska u Foči. Nekadašnji premijerligaši odigrali su Kup utakmicu sa kombinovanim sastavima i pružili dopadljiv nogomet prisutnim gledaocima. Sutjeska je dva puta vodila u toku susreta, ali su omladini Drine bili precizni i Drini donijeli pobjedu u Kupu nakon nekoliko godina.

Fudbaleri Drine slavili u Foči protiv Sutjeske golovima Damjanovića, Alempića i Čelića
FOTO: Alempić u prodoru – ARHIV

Nakon što su Fočai poveli u devetom minutu golom Eleza, mladi Damjanović donosi Drini poravnjanje u 24.minutu. Četiri minuta bila su potrebna domaćim fudbalerima da povedu sa 2:1 golom Ivanovića u 28.minutu.  U drugom poluvremenu gosti ulaze mnogo odlučniji i nakon dva minuta igre, preko juniora Alempića dolaze do poravnjanja u 47 minutu. Do kraja se igralo bez puno kalkulisanja, a Drini pobjedu u ovom susretu donosi Čelić golom u 86.minutu.

Kup RS je takmičenje prestiža u kojem većina klubova uigrava ekipu i daje priliku fudbalerima sa manjom minutažom. Strijelci Drine u ovom susretu Damjanović, Alempić i Čelić zajedno imaju manje od 60 godina što je pokazatelj da ovaj tim ima potencijala potrebnog za ekspresan povratak u prvoligaškom društvu.

Fudbaleri Drine slavili u Foči protiv Sutjeske golovima Damjanovića, Alempića i Čelića
Damjanović prolazi-Arhiv

SUTJESKA – DRINA Z 2:3 (2:1)
Gradski stadion u Foči
Gledalaca: 60
Sudija: Zoran Soknić (Istočno Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Elez 9, 1:1 Damjanović 24, 2:1 V.Ivanović 28, 2:2 Alempić 47, 2:3 Čelić 86
Žuti kartoni: Jezdić, Spasojević (Drina)

Sutjeska: Šehovac, L.Vasiljević, M.Mrgud, V.Ivanović (od 61. Borović), Sekulić, Mojović (od 52. Šupić), Davidović, Pavlović, Elez (od 76. Todorović), Žugić, Vladičić

Drina: Lukić, Trifković, Alić, Alempić, Damjanović (od 69. Boričić), Čelić, Milošević (od 46. Erić), Jokić, Pljevaljčić (od 51. Mitrović), Spasojević, Jezdić.

(Zvornicki.ba/SportDc)

Podijelite nas :

loading...