Nošeni odličnom igrom mladog Darka Hajdukovića košarkaši Drine-Principa savladali Slobodu i izbili na drugo mjesto u prvenstvu

Košarkaši Drine Princip slavili su na svom terenu nad ekipom Slobode 73 iz Novog Grada u okviru 15. kola Prve košarkaške lige Republike Srpske. Rezultat je na kraju bio 79:73, odnosno po četvrtinama 17:23, 24:15, 13:15 i 25:20. Ovaj put najzalužniji za pobjedu Drine bio je mladi košarkaš Darko Hajduković koji je ove večeri pogađao “sve”.

Nošeni odličnom igrom mladog Darka Hajdukovića košarkaši Drine-Principa savladali Slobodu i izbili na drugom mjesto u prvenstvu

Pobjedom protiv Slobode Zvorničani su stigli do devete pobjede uz šest poraza i trenutno su na drugom mjestu na tabeli košarkaške Prve lige RS.

Domaći su do pobjede došli veoma teško u neizvjesnoj završnici iako su na papiru prije utakmice bili apsolutni favoriti.

Najefikasniji u redovima Drina Princip bio je Darko Haduković sa 24 poena, šutiravši 4 od 5 za tri poena, Dušan Knežević je postigao 19, uz devet skokova, Pavle Boljkovac 10 kao i Srđan Kovačević. Nakon pobjede oglasili su se iz OKK Drina-Princip i saopštili:

NOVA POBJEDA NAŠE EKIPE
Večeras smo imali priliku uživati prije svega u jednoj jako uzbudljivoj utakmici, na kraju smo ipak uspjeli da slavimo rezultatom 79:73.
🔥MVP utakmice je Darko Hajduković koji je postigao 24 poena (šut iz igre 10/11), 3 skoka.
Pratili su ga Dušan Knežević koji je postigao 19 poena i 9 skokova, Pavle Boljkovac sa 10 poena i 10 asistencija i Srđan Kovačević sa 10 poena i 5 asistencija.
Čestitamo protivniku na odličnoj pruženoj partiji, mi se već okrećemo novoj utakmici.
Za vikend putujemo u Bileću gdje ćemo se sastati sa ekipom KK “Heo” koja je u samom vrhu tabele.

IZ PRINCIPA UZ PRINCIP 🔵🔵

Nošeni odličnom igrom mladog Darka Hajdukovića košarkaši Drine-Principa savladali Slobodu i izbili na drugom mjesto u prvenstvu
Tabela portala sportDC

Kod gostiju Stefan Milošević je bio daleko najefikasniji sa 28 poena. Igor Bojović je postigao 24 i tako dalje.

U idućem kolu Drina Princip gostuje kod ekipe Heo iz Bileće.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...