Lovac iz Roćevića ubio komšiji svinju, policija mu oduzela legalno i ilegalno oružje

Evidentirano krivično djelo „Mučenje i ubijanje životinja“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. Slučaj se dogodio u Roćeviću gdje je prema nezvaničnim informacijama lovac iz ovog mjesta svom komšiji ubio svinju, domaću životinju iz nepoznatih razloga. Nakon prijave, policija je pretresla objekte prijavljenog i pronašla naoružanje u vidu dvije puške od kojih je jedna bila prijavljena lovačka puška, a druga nepoznatog porijekla. O ovom slučaju iz Roćevića Policijska uprave Zvornik je  saopštila:

Lovac iz Roćevića ubio komšiji svinju, policija mu oduzela legalno i ilegalno oružje
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Kozluk, 21.08.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Roćević, grad Zvornik, lice inicijala M.M. iz Zvornika, upotrebom vatrenog oružja usmrtilo domaću životinju. Policijski službenici PS Kozluk su postupili po prijavi oštećenog da mu je usljed upotrebe vatrenog oružja nastradala svinja i tom prilikom izvršili uviđaj lica mjesta. Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni, prilikom čega su pronađene i privremeno oduzete dvije puške i određena količina municije.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnog djela „Mučenje i ubijanje životinja“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :