Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela zvornicki.ba portala automatski prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem Zvornicki.ba portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti. Ni jedan dio zvornicki.ba portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.


AUTORSKA PRAVA Sadržaj na zvornicki.ba portalu (textovi, grafika, fotografije) zaštićeni su autorskim pravima u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH. Preuzimanje navedenog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole, podložno je tužbi. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti zvornicki.ba portal na mail adresu: [email protected]


USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA Nakon dozvole izdavača (zvornički.ba) vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: zvornicki.ba


NA STRANICE IZVAN ZVORNICKI.BA PORTALA Zvornicki.ba portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom zvornicki.ba portala i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.


ZABRANJENO JE: • Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.


• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.


• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.


• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke. Zvornicki.ba portal zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja,


SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA Zvornicki.ba portal nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.


PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA Zvornicki.ba zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.


PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA Zvornicki.ba zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja  portala.