Kakve su to glasine koje povezuju Real Madrid i trošenje 570 milijuna eura za Harry Kanea, Eden Hazarda i jednog od najboljih golmana David De Gee ili Thibaut Courtoisa ovog ljeta

570 MILIONA EURA ZA TRI IGRAČA: PEREZ ZAPOČINJE NOVU GALACTICOS ERU!!

Osim toga, Los Blancosi planiraju zamijeniti Zinedine Zidanea sa Mauricio Pochettinom, posebno sada kada se njihova sezona temelji na utakmici protiv PSG-a u Ligi prvaka.

U izvješću se tvrdi kako je Florentino Perez postao frustriran Madridovim turobnim stanjem i planira zapanjujuću ljetnu potrošnju, koja će uključivati i obaranje Neymarovog svjetskog rekorda na 228 milijuna eura za Eden Hazarda i Harry Kanea.

Nakon što su izgubili Kepa Arrizabalagu, izvješće također tvrdi kako će se ostvariti transfer od 114 milijuna eura za David de Geu, a ukoliko bude neuspješno, krenuli bi na Thibaut Courtoisa.

570 MILIONA EURA ZA TRI IGRAČA: PEREZ ZAPOČINJE NOVU GALACTICOS ERU!!

Harry Kane je došao kroz mladi sustav u Tottenhamu, nakon nekoliko posudbi, da bi poslije zasijao pod vodstvom Mauricio Pochettinoa. Englez je postigoa 128 golova u 194 nastupa za klub. Što se tiče Eden Hazarda, Belgijanac je bio uključen u 154 gola (84 gola, 70 asistencija) u 280 utakmica za Chelsea u svim natjecanjima.

Zinedine Zidane ima vrlo tešku sezonu do sada u Real Madridu, koja je Los Blancosa odvojila od Barcelone za 19 bodova. Izvješće tvrdi da Florentino Perez sada gleda Harry Kanea kao savršenog igrača za izgradnju uspješne generacije. Međutim, čak i rekordna ponuda možda neće biti dovoljna za Tottenhamovu cijenjenu imovinu.

Stoga se u izvješću tvrdi, Perez bi želio dovesti i Pochettinoa kao menadžera u Madridu i tako iskušati Kanea da dođe na Bernabeu. Što se tiče Eden Hazarda, njegov otac Thierry je već potvrdio da njegov sin želi u Real Madrid i da je zbog toga odbio novi ugovor od Chelseaja.

570 MILIONA EURA ZA TRI IGRAČA: PEREZ ZAPOČINJE NOVU GALACTICOS ERU!!

David de Gea i Thibaut Courtois imaju i ugovore koji traju do kraja 2019. godine, što znači da bi se u 11 mjesecu već moglo početi pregovarati o transferima sa Manchester Unitedom ili Chelseajem.

Ovo sve nam prenosi Daily Mail, no ni oni nekada nisu baš točni i premda ideja da će Florentino Perez napraviti još jednu Galacticos eru je možda i moguće, jer spomenuta naknada bi oduzela Real Madridu 84.5% zarade iz 2017. godine.

Možda je ovo fantastično, ali ako su Harry Kane, Eden Hazard i David de Gea na putu za Real Madrid, to bi značilo kraj za Cristiana Ronalda, Karim Benzemu i Keylor Navasa. Iako Madrid može platiti veliki dio te naknade, morali bi raditi i nadogradnju osoblja ukoliko bi se željeli vratiti na vrh svjetskog nogometa.

570 MILIONA EURA ZA TRI IGRAČA: PEREZ ZAPOČINJE NOVU GALACTICOS ERU!!