Zvornička policija uhapsila dvojicu neodgovornih vozača za jeddan dan

Zvornička policija tokom prethodnog dana uhapsila je dvojicu neodgovorni vozača učesnika u saobraćaju. Iz Policijske uprave Zvornik su o tome saopštili:

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, 13.08.2024. godine oko 22,55 časova, lišili su slobode lice R.T. iz Zvornika, koje je kao učesnik saobraćajne nezgode odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu. Nadležnoj policijskoj stanici je prijavljeno da se u Bolničkoj ulici u Zvorniku dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do oštećenja parkiranog automobila marke „Golf“. Lice R.T. je upravljalo automobilom marke „Reno“ koje je udarilo u parkirano vozilo. Policijski službenici su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Lice R.T. je prekršajno sankcionisano.

-Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 13.08.2024. godine oko 14,05 časova, lišili su slobode lice inicijala M.M. iz Zvornika, za kojim je raspisana centralna potjernica Osnovnog suda Zvornik zbog neplaćenih novčanih kazni za počinjene prekršaje.

Lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *