Bratunački vatrogasci-spasioci pronašli još jedno beživotno tijelo migranta koji je nestao u Drini prethodnog dana (FOTO)

Tijelo još jednog migranta, nastradalog prilikom prevrtanja čamca na rijeci Drini, pronađeno je danas u mjestu Zalužje u opštini Bratunac, potvrđeno je iz Teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice Bratunac.

Podsjećamo, čamac se prevrnuo u ranim jutarnjim časovima prethodnog dana između Drlače kod Ljubovije i Orlice kod Bratunca, a tokom jučerašnjeg dana spasilačke ekipe iz Bosne i Srbije pronašle su ukupno 10 beživotnih tijela među kojima i devetomjesečnu bebu. Nakon današnjeg pronalaska beživotnog tijela broj potvrđenih žrtava u ovoj nesreći je ukupno 11 i strahuje se da ima još utopljenika.

Nakon pronalska beživotnog tijela iz Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Bratunac je saopšteno:

U 12:45 h ekipa Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Bratunac locirala je u reci Drini , na lokaciji Zalužuje jedno telo utopljenika.
Prema dosadašnjim informacijama, nakon jučerašnje nesreće u kojoj se u reci Drini prevrnuo čamac sa više lica, ovo je jedanaesto telo utopljenika, izvučeno iz reke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *