Hapšenje lica po potjernici u Zvorniku, pretresom objekata pronađena opojna droga i veća količina novca (FOTO)
Pronađena opojna droga kod lica lišenog slobode po potjernici, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:
Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 16.09.2024. godine oko 20,40 časova u Zvorniku, lišili su slobode lice inicijala D.V. iz Zvornika, za kojim je po naredbi Osnovnog suda Zvornik raspisana centralna potjernica zbog počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“. Tokom lišenja slobode, kod navedenog lica je pronađeno i oduzeto 394 g zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu”.
Hapšenje lica po potjernici u Zvorniku, pretresom objekata pronađena opojna droga i veća količina novca (FOTO)
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik izvršili su uviđaj lica mjesta. Na osnovu naredbe Osnovnog suda Zvornik, a uz prethodnu saglasnost Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, izvršen je pretres stanova, pomoćnih objekata i vozila koje koristi lice D.V. i tom prilikom je pronađena i oduzeta veća količina novca, te predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.
Protiv lica D.V. slijedi podnošenje izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“ nadležnom tužilaštvu, a isto će nakon završene kriminalističke obrade biti predato policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.
s
Fotografije su napravljene nakon završetka akcije i zaplijene predmeta koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.
(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *