Teodori Džehverović oštećeno lice: ''Uživo izgleda još gore''

Teodori Džehverović oštećeno lice: ”UžiPjevačica Teodora Džehverović podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da se suočava sa ozbiljnim problemima sa kožom lica, izazvanim prekomjernom upotrebom kozmetičkih preparata.

U iskrenom postu, Teodora je objavila fotografiju svog lica prekrivenog crvenilom, a uz nju je uputila apel svim svojim fanovima da ne koriste proizvode za njegu kože koji se reklamiraju na društvenim mrežama.

– Moje lice trenutno, a uživo je još gore. Ovo vam je znak da prestanete da stavljate sve što vidite na Tiktoku i društvenim mrežama. Ja sam pretjerala, svaki dan sam mislila da mi treba neka nova krema, iako nikakav problem nisam imala, ali sam željela više i bolje. Dobila sam gore… Klasičan primjer kada ne znate da cijenite ono što imate i da od tog vašeg problema uvijek može biti gore. Sve sam izbacila i trenutno je njegujem kremom i antibiotskim proizvodima da umiri ovo crvenilo – napisala je Teodora i priznala da je pretjerala sa raznim kremama koje joj zapravo nisu bile potrebne.vo izgleda još gore”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *