Užasavajući slučaj vršnjačkog nasilja u Bratuncu, ugasio cigaretu na vratu djevojčice (VIDEO)

Još jedan uznemiravajući slučaj vršnjačkog nasilja zabilježen je u Bratuncu gdje je dječak ugasio cigaretu na vratu djevojčice tokom odmora izmeđ dva časa u osnovnoj školi.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su da se ovaj slučaj dogodio i o tome kratko naveli da je prijava zaprimljena 26.09. oko 09,10 časova. Postupano u redovnoj proceduri prema Zakonu o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku RS. Uz uključivanje Cnetra za socijalni rad Bratunac, nakon redovne procedure Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini dostavljen je izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Zbog učešća maloljetnih lica u ovom slučaju i osjetljivosti teme više informacija javnosti može saopštiti OJT u Bijeljini.

Prema riječima roditelja iz ove škole u Bratuncu, ovo nije prvi slučaj vršnjačkog nasilja od istog počinioca. Pored toga roditelji druge djece u školi smatraju da učenik nije u stanju pohađati redovnu nastavu, a o svemu tome govorili su i javno za you tube kanal narodnog poslanika Nebojše Vukanovića. Pogledajte šta su roditelji rekli o ovom slučaju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *