Zvornička policija uhapsila dva vozača koji su odbili testiranje na prisustvo alkohola i droge u organizmu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 24.10.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Kozluku), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Zvorniku) i dva lica su lišena slobode (u Zvorniku). O hapšenjima u Zvorniku iz policije je saopšteno:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 24.10.2024. godine lišili slobode lica inicijala S.G. iz Zvornika, zbog odbijanja da se kao učesnik u saobraćaju podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu. Policijski službenici su tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka uočili da, nakon nesuglasica u saobraćaju, navedeno lice narušava javni red i mir nepristojnim ponašanjem prema licu E.D. iz Zvornika. Lice S.G. je prekršajno sankcionisano po članu 7. Zakona o javnom redu i miru RS i članu 220. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, 24.10.2024. godine, lišili su slobode lice inicijala A.V. iz Zenice, zbog odbijanja da se kao učesnik u saobraćaju podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Navedeno lice je prekršajno sankcionisano po članu 220. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *