Vozač “pasata” poginuo je kada je automobilom sletio sa kolovoza u mjestu Šepak na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, rečeno je u Policijskoj upravi Zvornik. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

Mladić poginuo prilikom slijetanja automobila u Drinu kod Šepka

“Policijskoj stanici Kozluk, jutros oko 06.00 časova, prijavljeno je da se u mjestu Šepak, grad Zvornik, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Passat“, kojim je upravljao dvadesetčetvorogodišnji mladić koji je smrtno stradao”, rečeno je za InfoBijeljina u Policijskoj upravi Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama koje ima portal Zvornicki.ba nastradali mladić je sa područja Zvornika. Policija je od jutarnjih sati zajedno sa pripadnicima Vatrogasne jedinice, Civilne zaštite, službe Hitne pomoći nakon nekoliko sati uspjela izvući iz rijeke. Kako nam je rekao jedan od očevidaca izvlačenja u vozilu je pronađeno beživotno tijelo nastradalog mladića.

Automobilom sletio u Drinu kod Šepka

Fotografije: InfoBijeljina

(Zvornicki.ba)