Sudar kamiona i automobila koji se dogodio jutros na magistralnom putu Zvornik-Sarajevo za posljedicu je imao teže povrede vozača automobila marke “Škoda”. Prema riječima očevidaca ove nesreće do direktnog sudara je došlo na mostu kod skretanja za kamenolom Jošanica, kada je kamion prešao na suprotnu stranu i udario u putnički automobil, nakon čega je automobil gurao nekoliko metara unazad. Prava je sreća da automobil i kamion nisu završili u jezeru i da je ograda na mostu bila prema propisanim standardima. Nekoliko očevidaca smatra da je do gubitka kontrole teretnog vozila došlo zbog velike prljavštine i vlage koja se nalazi na ovom dijelu magistralnog puta.

Detalji jutrošnjeg sudara u Jošanici (FOTO)
FOTO: Zvornicki.ba

Iz Policijske uprave Zvornik su o nesreći koja se jutros dogodila saopštili:

Detalji jutrošnjeg sudara u Jošanici (FOTO)

Na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Jošanica, jutros oko 08,40h dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo marke “Mercedes” i putnički automobil marke “Škoda”, prilikom čega je tjelesne povrede zadobio vozač putničkog automobila lice N.H. iz Zvornika.

Detalji jutrošnjeg sudara u Jošanici (FOTO)

Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijski stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

jossudar4 Detalji jutrošnjeg sudara u Jošanici (FOTO)

(Zvornicki.ba)