Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, postupajući po prijavi da je jedno lice iz kozmetičke radnje koja se nalazi u ulici Svetog Save u Zvorniku, pokušalo da otuđi kozmetičke proizvode, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli i lišili slobode lice inicijala D.Đ. iz Milića, kod koga su pronađeni otuđeni predmeti.

Preduzimajući dalje aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog događaja, policijski službenici su utvrdili da za navedeno lice postoji sumnja da je isti dan, iz još dva butika na području Zvornika, otuđilo odjevne predmete.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija koje su dovele do hapšenja. Iz Policije ujedno pozivaju građane da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.

Prema potvrđenim informacijama radi se o kradljivcu muškog pola koji je uhvaćen na licu mjesta dok je krao kozmetičke proizvode i to sve zahvaljujućo savjesnim građanima koji su prijavili ovaj slučaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *