Osim slatkih voćkica, koje su jedan dio poslastica, vidjet ćete bombone, lizalice i još mnogo toga. Ipak, možda vam se kao poslastica najviše budu svidjeli sjajni multiplikatori. 

Jedino što je potrebno jeste da imaš registrovan meridianbet nalog, a ukoliko nemaš, još bolje. Uradi to sad, jer na poklon dobijaš 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Online Kazino!

Sweet Bonanza je video slot koji ima šest kolona i pet redova. Klasičnih isplatnih linija, zapravo, nema. Potrebno je da se na kolonama pojavi osam identičnih simbola i ostvarićete neki dobitak

Ovaj video slot ima kaskadne kolone

Šta to znači? Kada imate jednu dobitnu kombinaciju, simboli koji su u njoj učestvovali će nestati, gornji simboli će se spustiti na niža mjesta na kolonama, a na njihovom mjestu će se pojaviti novi.

Kratko o simbolima slota Sweet Bonanza

Simboli niske isplatne vrijednosti su voćke. Predstavnici voćnih simbola su banana, grožđe, lubenica, šljiva i jabuka. Voćka sa najvećom isplatnom moći je jabuka. 12 ili više simbola jabuke na kolonama donosi osam puta više od vrijednosti vašeg uloga.

Simboli veće isplatne moći su bombone. One se pojavljuju u raznim oblicima i veličinama. Prisutne su u plavoj, zelenoj, ljubičastoj i crvenoj boji. Bombona najveće isplatne moći je crvena bombona u obliku srca. 12 ili više ovih bombona na kolonama donosi 40 puta više od uloga.

Scatter simbol je u obliku lizalice. Četiri ili više scatter simbola aktiviraće bonus besplatnih spinova. Šest scatter simbola na kolonama automatski vam donosi 80 puta više od uloga.

Igrač može da bira dva režima ove igre!

 Prvi režim jeste taj da vam bude omogućena kupovina besplatnih spinova.  Drugi režim omogućiće vam da besplatni spinovi budu duplirani. Nažalost, ako odaberete ovu opciju, nećete moći da kupujete besplatne spinove.

Besplatni spinovi donose multiplikatore

Kao što smo rekli, četiri ili više scatter simbola aktiviraće rundu besplatnih spinova a vi ćete biti nagrađeni sa 10 besplatnih spinova. Tri ili više scatter simbola tokom ove runde donosi vam još pet besplatnih spinova

Maksimalna isplata ide do 21.100 puta više od vašeg uloga

Tokom besplatnih spinova pojavljuje se i simbol multiplikatora. Kada se multiplikator pojavi na ekranu, on ostaje tu dok se serija padanja ne završi. Multiplikator će nositi nasumične, različite vrijednosti od x2 do x100. Sve ovo može vam omogućiti i maksimalnu isplatu koja je sjajna. Rijetko koja igra vam može omogućiti da osvojite 21.100 puta više od vašeg uloga! Iskoristite ovu fantastičnu priliku, zabavite se i zaradite!

Meridian – mjesto najbolje zabave!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *