Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su u saradnji sa predstavnicima Auto-motodruštva „Semafor“, predstavnicima Gradske organizacije Crvenog krsta i predstavnicima Centra za zaštitu mentalnog zdravlja iz Zvornika, organizovali 16.11.2021. godine od 12,00 časova, aktivnosti povodom Dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda ispred Javne ustavnove Tehnički školski centar Zvornik u Karakaju.

Cilj navedenih aktivnosti je da se tog dana sjetimo žrtava saobraćajnih nezgoda i ukažemoimpoštovanje kao i saosjećanje sa članovima njihovih porodica i prijatelja.

Dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, policijski službenici PS za BS Zvornik su zajedničkom akcijom svih navedenih institucija obilježili predstavljanjem havarisanog putničkog vozila ispred Javne ustavnove Tehnički školski centar Zvornik u Karakaju, gdje su tom prilikom navedeni predstavnici održali predavanje kojim su pokušali da podignu svijest o neophodnosti prevencije saobraćajnih nezgoda i da ukažu na potencijalne rizike za sve učesnike u saobraćaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *