Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su 2 krivična djela (u Milićima i u Kozluku), 1 narušavanje javnog reda i mira (u Milićima), 2 saobraćajne nezgode (u Milićima i Zvorniku). O počinjenom prekršaju u Milićima iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Milići su 27.01.2022. godine oko 17,45 časova lišili slobode lice inicijala D.K. iz Milića zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Milićima. Policijskoj stanici Milići je navedenog dana oko 17,30 časova lice G.B. iz Milića prijavilo lice inicijala D.K. da narušava javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Milićima, prijeteći prisutnim gostima u ugostiteljskom objektu nožem.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići, koji su uspostavili narušeni javni red i mir, a prijavljenog lišili slobode i privremeno oduzeli nož.

Nakon preduzimanja i svih drugih mjera i radnji u skladu sa zakonom, policijski službenici PS Milići će protiv prijavljenog podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 41. Zakona o oružju i municiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *