Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode i jedno lice lišeno slobode zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u količini od 1,99 g/kg u organizmu. U jednoj od saobraćajnih nezgoda povrede je zadobilo jedno lice prilikom slijetanja u zvorničkim Zlatnim vodama. O ovoj saobraćajnoj nezgodi iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na lokalnom putu u mjestu Zlatne vode, Grad Zvornik 12.09.2022. godine oko 10,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke „Polo” i jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvšili uviđaj saobraćajane nezgode.

Tom prilikom je lice S.P. zadobilo lake tjelesne povrede koje su kontatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *