Fudbaleri FK "Sapna" pobjedom u derbiju kantonalne lige zakoračili prema višem rangu i dobili vrijednog sponzora

Fudbaleri FK “Sapna” u derbi utakmici proteklog vikenda na domaćem terenu savladali su FK “Proleter” iz Slavinovića rezultatom 2:0, a golove su postigli veterani kluba. Sedin Nuhanović prvi je zatresao mrežu gostiju još u prvom poluvremenu, a drugi Mirzet Bećirović u drugom dijelu utakmice.
Ovom pobjedom FK SAPNA se uključila u borbu za osvajanje prvog mjesta i prelazak u viši rang takmičenja u okviru Fudbalskog prvenstva Tuzlanskog kantona.

Odmah nakon važne pobjede iz fudbalskog kluba saopštili su važnu vijest i informaciju koja bi mogla značiti puno toga za budućnost sporta u Sapni. Poruku z FK “Sapna” prenosimo u nastavku:

Nakon jučerašnje utakmice imamo veliku potrebu da se zahvalimo i našem Nihadu Selimoviću koji pred samu utakmicu stigao iz Travnika kako bi stimulirao naše igrače i obezbjedio premiju za pobjedu.

Fudbaleri FK "Sapna" pobjedom u derbiju kantonalne lige zakoračili prema višem rangu i dobili vrijednog sponzora
FOTO: Nihad Selimović

Također obavještavamo javnost da je naš Nihad od jučer i zvanično u upravi FK SAPNA te nam je ispred svoje firme “Number1” za narednu sezonu obećao nove dresove i drugu opremu kao i samu novčanu pomoć za nesmetano funkcioniranje kluba.

NIHAD JEDAN OD NAS! HVALA!!

FK Sapna idemo još jače,saopšteno je iz kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *