Traktor pregazio jedno lice u Tršiću, povrijeđeno lice hitno prebačeno za UKC Tuzla

Na nekategorisanom putu u mjestu Zidonje, opština Šekovićima, 14.07.2023. godine oko 16,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići su na licu mjesta izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovala radna mašina – traktor marke „IMT 533“ kojim je upravljalo lice inicijala M.J. iz Osmaka. Lice je prevezeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Šekovići, a potom i u JZU Bolnica Zvornik, gdje je dežurni doktor konstatovao teške tjelesne povrede.

Policijski službenici PS Šekovići će nadležnom Osnovnom sudu podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz zvorničke bolnice za portal Zvornički.ba potvrdili su da je pacijent primljen u dosta teškom stanju, a da mu je dežurni doktor kontatovao teške tjelesne povrede.

Povrijeđeni je zadobio prelome karlice i povredu glave, te je hitno prebačen za UKC Banjaluka. Prema riječima portparola JZU “Bolnica” Zvornik povrijeđeni je prije premještanja za Banjaluku bio izvan životne opasnosti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *