Miroslav Stevanović nije na spisku novog fudbalskog selektora BiH, iskreno poručio šta misli o nepravdi koja mu je učinjena

Bosanskohercegovački reprezentativac, Miroslav Stevanović, će zbog povrede butnog mišića propustiti gostovanje Servettea u Belgiji protiv Genka.

Stevanović je ostao u Švicarskoj i jasno je da će propustiti i revanš susret kvalifikacija za Ligu prvaka protiv belgijskog predstavnika, javljaju švicarski mediji.

Ovom 33-godišnjem krilnom fudbaleru se pojavio hematom na butini uslijed udarca kojeg je zadobio na treningu zbog čega mu je potrebno mirovanje kako bi riješio pomenuti problem.

Naš reprezentativac će odsustvovati sa terena u sljedeće dvije sedmice, a podsjetimo, Stevanović je propustio prvu utakmicu protiv Genka zbog crvenog kartona u posljednjoj evropskoj utakmici Servettea dok u prvenstvu protiv Zuricha nije nastupio zbog povrede.

U prvoj utakmici odigranoj u Švicarskoj prije sedam dana, Servette i Genk su remizirali, bilo je 1:1. Gol za domaće je postigao Steve Rouiller, a za goste Toluwalase Emmanuel Arokodare.

(Sport1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *