Policija u Osmacima uhapsila lice iz Kalesije zbog pozitvnog testa na opojne droge u organizmu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 25.01.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (Zvornik), dvije saobraćajne nezgode (Kozluk i Vlasenica) i pet lica je lišeno slobode (četiri u Zvorniku i jedno u Bratuncu). O hapšenjima u Zvorniku i Bratuncu prethodnog dana iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, 25.01.2024. godine oko 13,35 časova, lišili su slobode lice M.F. sa područja grada Zvornika, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,79 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 25.01.2024. godine oko 16,05 časova, lišili slobode lice inicijala T.Đ. iz Bratunca, koje je kao učesnik u saobraćaju odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 25.01.2024. godine oko 16,30 časova, lišili slobode lice Z.S. iz Milića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,62 g/kg, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *