Hapšenje lica koje je u alkoholisanom stanju izazvalo saobraćajnu nezgodu u zbog čega je jedno lice završilo u zvorničkoj bolnici (FOTO)

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 23.06.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Zvorniku), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Srebrenici), jedna saobraćajna nezgode (u Milićima) i jedno lice je lišeno slobode (u Bratuncu). O saobraćajnoj nezgodi u Milićima iz Policijske uprave Zvornik je saopšteno:

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Vukšić Polje, opština Milići, 23.06.2024. godine oko 23,25 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke „Golf”, kojim je upravljalo lice M.M. iz Milića i putničko vozilo marke „Peugeot“, kojim je upravljalo lice Z.P. iz Zvornika. Oba lica su radi ukazivanja ljekarske pomoći prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Milići, a potom u JZU Bolnica Zvornik gdje su zdržana na posmatranju. Vozaču M.M. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,48 g/kg. Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Na snazi je bila totalna obustava saobraćaja koja je trajala od 23,35 do 00,35 časova, kada je počelo naizmjenično propuštanje saobraćaja. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Istoga dana policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 23.06.2024. godine oko 00,10 časova, lišili slobode lice M.G. iz Bratunca, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 2,03 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *