Velika akcija MUP-a kodnog naziva "Spartacus" realizuje se i u Zvorniku, hapšenja i pretresi na osnovu aplikacija „SKY“ i „ANOM“

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 08.07.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira (u Srebrenici), dvije saobraćajne nezgode (u Bratuncu i Zvorniku) i tri lica su lišena slobode (jedno u Srebrenici i dva u Zvorniku). O hapšenjima u Zvorniku i Srebrenici iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 08.07.2024. godine, lišili su slobode lice S.A. iz Lukavca za kojim je raspisana centralna potjernica. Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici PS Srebrenica su prekršajno sankcionisali navedeno lice po članu 26. Zakona o javnom redu i miru. Prilikom vršenja provjere utvrđeno je da za istim postoji raspisana centralna potjernica Osnovnog suda Srebrenica zbog neplaćenih novčanih kazni za počinjene prekršaje. Nakon uplaćenih novčanih kazni, po naredbi Suda lice je pušteno na slobodu.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su 08.07.2024. godine oko 21,35 časova, lišili slobode lice inicijala M.M. iz Bijeljine, koje je kao učesnik u saobraćaju odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *