Uspješno spašena dva lica iz rijeke Drine kod mjesta Zalužuje (FOTO)

Prethodnog dana došlo je do prave drame na rijeci Drina u mjestu Zalužuje kod lokaliteta šljunkara kada je voda ”ponijela” dva lica. Uslijedio je poziv dežurnoj vatrogasno-spasilačkoj ekipi iz Bratunca koja je odmah krenulo na mjesto nesreće. Do dolaska spasilaca, neko od prisutnih Podrinjaca uspio je pomoći utopljenicima i spasiti ih od sigurne smrti.

Ovaj put spasilac koji se zatekao na pravom mjestu u pravo vrijeme nije želio da se fotografiše i bude objavljen u medijima.

O toku drame prethodnog dana iz TVSJ Bratunac je saopšteno:

Uspješno spašena dva lica iz rijeke Drine kod mjesta Zalužuje (FOTO)

U 15:30 časova, dežurnoj službi u TVSJ Bratunac, od strane lica inicijala S. M dojavljeno je da su u reci Drini, na lokalitetu šljunkara – Zalužuje, uočena dva lice koja su u vodi.

U dojavi navedeno da jedno lice nije u stanju da samostalno ispliva , dok drugo lice nakon zaranjanja nije izronilo iz vode.
– Po primljenoj dojavi odmah obaveštena PS Bratunac. Na intervenciju upućene dve ekipe ukupno četiri vatrogasca-spasioca u dva vatrogasna vozila sa pripadajućom opremom.

– Nakon dolaska na navedenu lokaciju, primljena je dojava da su na svu sreću lica uspešno izvađena iz vode, i da nema potrebe za našim daljim angažovanjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *