Aleksandar Vasić imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Drina Zvornik

Nakon odlaska Milanka Bošnjakovića u ekipu Zvijezde 09, uprava Drine brzo je reagovala i na njegovo mjesto imenovala Aleksandra Vasića, koji je ponikao u zvorničkom prvoligašu, dugo igrao za dosta klubova i ogledao se kao trener u matičnom klubu u mlađim selekcijama i sa prvim timom.

Aleksandar Vasić imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Drina Zvornik
Vasić u 2015.godini bio dio stručnog štaba FK Drina Zvorniik

Kao omladinac otišao je u Vojvodinu iz Novog Sada, potom igrao za beogradski Partizan, Obilić, Rudar iz Ugljevika, Laktaše, a dvije godine je proveo u Švedskoj.

Radio je kao pomoćni trener, dok je Drina igrala u Premijer ligi, Veljki Cvjetinoviću, Cvijetinu Blagojeviću, Srđanu Bajiću, Draganu Mićiću i drugima. Poseduje UEFA „A“ licencu. Nakon imenovanja na mjesto prvog čovjeka struke u svom matičnom klubu Vasić je z aportal Zvornicki.ba rekao:

Zahvalan sam upravi Drine, koja je prepoznala moj rad i dala mi priliku da se dokažem. Navijači mogu očekivati da ćemo dati sve od sebe da dođemo do cilja, a to je opstanak. Realno situacija nije ni malo laka jer bodovno zaostajemo, ali svaku utakmicu idemo na pobjedu i tako ću i ekipu postaviti na terenu da od prvog minuta napadamo jer smo došli u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini.

Svaki gubitak bodova bi nas udaljio od cilja. Preuzeo sam ekipu jer vjerujem u ove momke, a moj prethodnik Milenko Bošnjaković je radio odlicčno i ekipa je odlično spremna.

Ovog vikenda očekujemo ekipu Kozare koju respektujemo i želimo im lepu dobrodošlicu, ali se nadamo da ćemo na kraju utakmice zajedno slaviti sa nasim navijačima novu pobjedu.

Naše vijerne navijče i ovom prilikom pozivam da bodre svoj klub i svoj grad jer su nam neophodni na putu da zadržimo status prvoligaša. Ono što mogu garantovati jeste da ćemo mi na terenu dati svoj maksimum da to na kraju bude pobjeda. Rekao je u svojoj prvoj izjavi za Zvornicki.ba novi šef struke FK Drina Zvornik Aleksandar Vasić.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...