Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Beogradski Partizan sitže u Ugljevik na prijateljsku utakmicu protiv FK Zvijezda 09 (VIDEO)


Prati novosti i na fejsbuku!

Počele su pripreme fudbalskih klubova za narednu sezonu u Premijer ligu. Zvorniku najbliži klubovi u Premijer ligi uveliko se pripremaju i trguju prije početka nove 2019/20 sezone Premijer lige BiH. Radnik iz Bijeljine drugi put će u pet godine igrati Ligu UEFA, a Zvijezda 09 je ugovorila meč sa beogradrskim Partizanom. FK Zvijezda 09 i FK Radnik Bijeljina odigrat će pripremnu utakmicu 22.juna u subotu od 18 sati na stadionu u Etno selu Stanišić. Već 30.juna Zvijezda 09 Stanišić na svom stadionu u Ugljeviku od 18 sati dočekat će FK Partizan Beograd.

Dok ljubitelji fudbala u gradu Zvorniku još uvijek ne vjeruju da je Drina ispala iz Prve lige Republike Srpske u susjednoj Semberiji fudbalski klub Radnik se priprema za nastupe Lige UEFA, a Zvijezda 09 Etno selo Stanišić vrši pripreme za doček beogradskog Partizana.

Tako da dok Drina se priprema za okršaje sa fudbalskim klubovima iz Pilice, Obarske i drugih sela koja mogu igrati u rangu druge lige, komšije iz Semberije se pripremaju za velike utakmice.

Beogradski Partizan sitže u Ugljevik na prijateljsku utakmicu protiv FK Zvijezda 09 (VIDEO)
Trener Savić

(Zvornicki.ba)

 

Podijelite nas :

loading...