Prema pristiglom obavještenju iz Radne jednice elektrodistribucije Zvornik velik broj domaćinstava neće imati redovno snadbijevanje na teritoriji grada Zvornikau utorak 17.10.2017.g.

Bez struje u utorak korisnici iz Kučić Kule, Šepka, Lokanja, Perića i Oškopice
FOTO: Ilustracija

Bez struje u utorak ostat će korisnici iz Kučić Kule, Šepka, Lokanja, Perića i Oškopice. Prema dopisu iz elektrodistribucije isključenje na trafostanici Siga usljedit će zbog demontaža niskonaponske mreže, a struju neće imati korisnici u naselju koji se nalaze na izlaz prema Kučić Kuli i to u periodu 09:00 – 09:30.
Zbog sanacije niskonaponske mreže obustavit će se isporuka struje i korisnicima trafostanice Bošnjakovići, a struju neće imati mještani koji se nalaze na izlazu prema Kučić Kuli i to u periodu od 12:00 – 12:30.

Korisnici trafostanice Odžaci i Oškopice neće imati struju zbog zamene ormara na trafostanici i to u periodu od 09:00 do 14:00 sati.

Sanacija niskonaponske mreže radit će se i na trafstanici Donji Šepak Donji, a nez struje ostat će dio naselja koje se naziva Šetak i to u periodu od 09:00 do 11:00 sati.5.

Trafostanica Gradac neće isporučivati struju za zaselak Perići zbog radova na niskonaponskoj mreži u periodu od 08:00 do 11:00 sati.

Lazarevići u Lokanju neće imati električnu energiju zbog zamjene niskonaponskog stuba u priodu od 11:00 do 15:00 sati.

Navedeno je u pristiglom dopisu iz elektrodistribucije.

(Zvornicki.ba)