Sunday, June 7#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Bivši fudbaler Drine Radovan – Raco Vasić napustio mostarski Velež


Prati novosti i na fejsbuku!

Radovan Vasić potpisao prijevremeni raskid ugovora saopštili su iz FK Velež Mostar.

Bivši fudbaler Drine napustio mostarski Velež sporazumnim raskidom ugovora
Popularni Raco

Danas, 30.01.2018. godine, u prostorijama NS HNK sporazumni raskid ugovora potpisali su Radovan Vasić i FK Velež, koji je zatražen od strane igrača zbog privatnih razloga.
Vasić je rođen 27.07.1993. godine u Loznici. U Velež je stigao pred početak aktuelne sezone iz redova FK Drina. Po vokaciji je igrač sredine terena. U okviru Prve lige Federacije BiH Vasić je za Rođene odigrao 13 utakmica.

Radovan Vasić se želio na ovaj način oprostiti od Veleža :

„ Prije svega, želim da se zahvalim predsjedniku Hasiću i svim ostalima u Klubu na svemu što su za mene uradili u proteklom periodu. Uvjete koje nam je Klub omogućio za rad bili su vrhunski, i po svemu Velež zaslužuje da se što prije vrati u Premijer ligu.

Svojim dojučerašnjim saigračima želim puno sreće u nastavku sezone, i da svojim igrama pomognu Veležu da se to i ostvari. Naravno, veliki pozdrav i vjernim navijačima koji su bili uz nas gdje smo god igrali, i na tome im veliko hvala.“

FK Velež Mostar se zahvaljuje Vasiću na izuzetno korektnom ponašanju i profesionalnom zalaganju, te želi puno zdravlja i sreće u nastavku sportske karijere.

Sretno Vaske ! Poručili su iz Veleža.

Bivši fudbaler Drine Radovan - Raco Vasić napustio mostarski Velež
Vasić na početku sezone u dresu novog kluba u društvu Ibre Rahimića novog trenera

Neke od nezvaničnih informacija govore da je Vasić iskazao želju da se vrati u svoj matični klub FK Drina Zvornik u kojoj je prošao sve selekcije.
(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...