Želite brže doći do kvalitetnog zaposlenja u Zvorniku, regiji ili inostranstvu? Rješenje vam nudi Centar za obrazovanje odraslih Zvornik.

Centar za obrazovanje odraslih vrši upis novih kandidata u Zvorniku, produžen upis za medicinare
Ljubazno osoblje Centra će vam pomoći da što lakše počnete svoje dodatno obrazovanje

Centar za obrazovanje odraslih je raspisao novi konkurs za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju kako bi ste postali konkurentniji na domaćem, ali i inostranom tržištu rada. Pored toga Centar je produžio upis za medicinske, fizioterapeutske, zubno – stomatološke, laboratorijsko -sanitarne i akušersko- ginekološke tehničare -broj mjesta je ograničen

Stečeno obrazovanje kroz Centar za obrazovanje odraslih i dobijena diploma na završetku dodatnog školvanja priznata je od svih institucija u BiH i moguće je diplomu nostrifikovati bilo gdje u Evropskoj Uniji.

Zato požurite jer je
UPIS U TOKU!!! Centar vrši upis za obrazovanje odraslih po programima za srednje stručno obrazovanje odraslih, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju.

Detaljan pregled zanimanja u novom Javnom pozivu za upis kandidata možete pogledati

Zanimanja koja možete upisati
Zanimanja koja možete upisati

Produžen je konkurs za Medicinu! Medicinske, fizioterapeutske, zubno – stomatološke, laboratorijsko -sanitarne i akušersko- ginekološke tehničare -broj mjesta je ograničen. Konkurs je produžen do 28.02.2018.godine. Novi Javni poziv za druge smjerove traje do 16.marta 2018.godine. Požurite i steknite novo znanje i zvanje potrebno za tržište rada u Zvorniku, regiji, ali i cijeloj Evropskoj Uniji.

Za više informacija pišite  u inbox putem zvanične facebook stranice, ili pozovite 065/088-888, 065/150-100, +381645545344 ili nas posjetite u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića (Tržni centar Zlatica).

(Zvornicki.ba)