Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog dilanja marihuane, pronašli mu 28 pakovanja

Mnogi tvrde da je narkomanija na području Zvornika i okoline uzela velikog maha među mladim. Pripadnici Policijske uprave Zvornik izvršili su hapšenje devetnaestogodišnjaka iz Osmaka. Tom prilikom kod uhapšenog je pronađena opojna droga marihuana. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog dilanja marihuane, pronašli mu 28 pakovanja
Pronađena i oduzeta marihuana

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, 23.01.2019. godine na području opštine Osmaci, kod lica inicijala D.M. (2000) iz Osmaka, pronašli i privremeno oduzeli 28 pakovanja u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, jedna improvizovana cigareta takozvana „Džoint“ i mrvilica sa tragovima biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...