Dva dana krali šumu u Konjević Polju

0
Policijskoj stanici Kozluk, 07.09.2020. godine, prijavljeno je da je A.K. iz Zvornika, izvršio bespravnu sječu šume na lokalitetu u mjestu Malešić, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su pronašli osumnjičenog na licu mjesta. Visina materijalne štete pričinjene ovim krivičnim djelom biće naknadno utvrđena. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“.
FOTO: Ilustracija

Prethodni dan na području Policijske uprave Zvornik nije imao evidentiranih saobraćajnih nezgoda i narušavanja javnog reda i mira što je za svaku pohvalu. Jedino krivično djelo dogodilo se u Konjević Polju gdje je dva dana bespavno siječena šuma. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom krivničnom dijelu saopštili:

Dva dana krali šumu u Konjević Polju
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Milići, 07.11.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, u toku prethodna dva dana, izvršio bespravnu sječu šume na lokalitetu u mjestu Кonjević Polje, opština Milići.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići. Visina materijalne štete pričinjene ovim krivičnim djelom biće naknadno utvrđena. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Кrađa“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policija traga za počiniocima, a svi koji imaju informacije o ovom krivičnom djelu obavezni su iste prijaviti policijskim službenicima.

(Zvornicki.ba)