Električarima prijećeno sjekirom, policija reagovala

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, zvorničkim električarima koji su pokušali da isključe korisnika sa elektro-mreže prijećeno je smrću kada su došli na mjesto događaja. Nakon što su pokušali da se “popnu” na banderu rečeno im je da će sjekira raditi, ako nastave, poslije čega je pozvana policija. Službenici Policijske uprave Zvornik stigli su na mjesto događaja, a ovom događaju iz PU Zvornik je saopšteno:

Električarima prijećeno sjekirom, policija reagovala
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Zvornik, 20.2.2020. godine, prijavljeno je da je radniku preduzeća „Elektrodistribucija“ Zvornik, prilikom obavljanja poslova i zadataka iz njihove nadležnosti, lice inicijala S.S. iz Zvornika, upućivalo prijetnje po život i tijelo.

loading...

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama nemile scene dogodile su se na području mjesta Đulići, ali još uvijek nema potvrde ovih navoda koje smo dobili od naših čitatelja.

loading...

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...