Firma GoCloud nudi posao kao u Njemačkoj, a radite u BosniKompanija GoCloud je registrovana u Bosni i Hercegovina i pruža usluge posredovanja i savjetovanja za tržište Njemačke. Trenutno nudi zaposlenje svim ljudima u BiH koji govore njemačkim jezikom, imaju komunikacijske sposbnosti  poznaju osnove rada na računaru.

Posao se radi iz vlastitog doma i sve što vam je potrebno za rad u ovoj kompaniji jeste stabilna internetska veza i ispravan računar. Poslovi se odrađuju honorarno za kompaniju, a plaćeni ste po satu. Koliko sati radite toliko i zaradite, postoji mogućnost i prekovremenog rada i dodatne zarade.

Ukoliko ste vrijedni i uporni imate mogućnost napredovanja u kompaniji i samim tim priliku povećavanja vlastite zarade i uslova rada.

Mnogi u BiH su prezadovoljni svojim angažmanom i zaradom, najčešća je krilatica da “posao Njemački, a radiš u Bosni” i to kod vlastite kuće.

CoGloud Sarajevo
GoCloud Sarajevo

Najbolji posao na svijetu, radiš kad hoćeš i koliko hoćeš! Presretna sam sto sam dio GoCloud-a. Riječi su Emire Rakanović na oficijalnoj fb stranici ove kompanije.

Registrovana njemačka firma sa predstavništvom u BiH. Prilika da ljudi koji žive u BiH se zaposle ili dodatno zarade putem interneta. Gocloud je dosegao ispred mnogih. Riječi su Esme Hodžić o ovoj kompaniji.

Svjedoci smo da mnogi u BiH uče njemački jezik kako bi otišli u ovu zemlju i tamo dobili posao sa pristojnom platom. Kompanija GoCloud je prilika da stečeno znanje njemačkog jezika iskoriste za posao u BiH i to iz vlastitog doma.

Vise informacija imate na www.gocloud.ba

(zvornicki.ba)