Nakon nemilih scena na utakmici predpionira FK Drina i OFK Zenit u Zvorniku najvjerovatniji epilog biće suđenje za nasilje nad djetetom. Nakon što je na utakmici pljunuo sudiju u lice, odrasli muškarac koji se nalazilo na klupi OFK Zenit je u nastavku utakmice udario dva dječaka jednog od 12 i drugog od 13 godina, prvog šamarom, drugog nogom.

FK Drina raduje se pozivu na Sud od OFK Zenit
Umjesto istinskog derbija mališana, haos i noćna mora u Zvorniku

Umjesto izvinjenja od strane OFK Zenit zbog neodgovornog ponašanja lica koje se nalazilo na njihovoj klupi i tu prvo zaradilo crveni karton u toku utakmice, a potom i tukao dječake iz Zvornika, OFK Zenit prijeti tužbom FK Drina Zvornik.

Ozbiljan Klub kao Drina sa tradicijom i prefiksom gradskog kluba, na sve podvale i spinove kluba Zenita iz okoline Bijeljine odgovorili su jednim saopštenjem koje prenosimo u potpunosti:

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje FK Drina Zvornik. Prenosimo ga u potpunostI

Fudbalski klub Drina mora još jednom da se oglasi povodom incidenta na utakmici predpionira sa FK Zenit Bijeljina. Ovo činimo da javnost ne bi bila dovedena u zabludu, a nakon saopštenja FK Zenit.

FK Zenit, svojim saopštenjem, želi da se od krivca pretvri u žrtvu, a za sve optuži naš klub. Nije nam jasno zašto se toliko spinuju činjenice sa ove utakmice, umjesto da riješe problem u svojim redovima, napada se FK Drina.

Na našu žalost FK Drina od prije dvije godine nema sajt pa se na njemu nije mogla ni oglasiti, kako to navode iz FK Zenit.

Što se tiče komentara neodgovornih pojedinaca , o dešavnjima na toj utakmici, putem društvenih mreža na šta iz FK Zenit takođe iznose primjedbe, tu FK Drina nema nikakvog uticaja i ne podržava bilo kakve prijetnje i uvrede po bilo kojoj osnovi.

Jedini uticaj koji mi imamo je naš teren i više nećemo dozvoliti da se ovakve stvari dešavaju, bilo ko da gostuje . Naši sportski prijatelji iz FK Zenit su uvijek dobrodošli u Zvornik.

U svom saopštenju FK Zenit „prijeti“ sudom, a ovom prilikom ih pozivamo da to što prije urade, kako bi istina izašla na vidjelo.

FK Drina raduje se pozivu na Sud od OFK Zenit
Sud će raditi zbog ovih povreda

U saopštenju se pozivaju na izjave očevidaca. Da li su među njima i članovi našeg seniorskog tima? Nadamo se da jesu , a podsjećamo, oni su stali u zaštitu udarenih dječaka . Sigurni smo da će se vrlo rado pojaviti na sudu i objasniti šta se desilo.

Na sudu ćete takođe morati da objasnite zašto vam na klupi sjedi lice koje nije licencirano, lice koje se posle incidenta udaljilo sa stadiona ne sačekavši policiju,. Zašto nijue ostao da potvrdi sve navode koje vi iznosite u saopštenju. Logika je da onaj koje je u pravu nema šta da krije.

Fudbalski klub Drina poziva svoje sportske prijatelje iz FK Zenit da smire strasti i da nastave putem razvoja mladih fudbalera i da im ne bude primjer ono što su pokazali u Zvorniku.

FK Drina raduje se pozivu na Sud od OFK Zenit
OFK Zenit sa liderom kluba Srđanom Sušićem, mladim fudbalerima i nasilnikom sa sportskih terena koji šamara i šutira djecu od 12i 13 godina

FK Drina se neće više oglašavati povodom ovog slučaja, ostavićemo nadležnim organima da rade svoj posao. Mi ćemo samo da nastavimo igrati fudbal kao što smo to radili i prije ovog incidenta,navodi se u saopštenju FK Drina Zvornik.

Navodi se u saopštenju iz FK Drina Zvornik.