Friday, May 29#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Fudbaler Ermin Bičakčić glumi u najnovijem spotu Enesa Begovića (VIDEO)


Prati novosti i na fejsbuku!

Proslavljeni zvornički fudbaler Ermin Bičakčić koji ponosno kaže da je iz Begsuje našao se i u muzičkom spotu Enesa Begovića. Ovaj Zvorničanin je ujedno i dijelom Kozlučanac jer je Erminov otac radio kao prosvjetni radnik u ovom mjestu, pa ga svi Kozlučanaci svojataju. Od početka svoje karijere privlači poglede ženske fudbalske publike. Jedna od najveći zvijezda narodne muzike na ovim prostorima Enes Begović odlučio se da u spotu za hit pjesmu “Rođendan” glavnu ulogu igra reprezentativac BiH Ermin Bičakčić. Pogledajte kako spot izgleda:

Za vrlo kratko vrijeme youtube je zabilježio više stotina hiljada posjeta na kanalu Enesa Begovića za posljednji hit. Mnogi su skloni komentarima da djevojke češće posjećuju ovaj video upravo zbog atraktivnog Zvorničanina koji svojim izgledom pojavi gdje god se pojavi.

Fudbaler Ermin Bičakčić glumi u najnovijem spotu Enesa Begovića (VIDEO)
Ermin Bičakčić
FOTO: Čitalac portala Zvornicki.ba

Enes Begović slovi za jednog od najpleminitijih na muzičkoj sceni u BiH, a isto se može reći i za Ermina na sportskoj sceni. Fotografije u ovom tekstu poslao nam je naš čitalac Ramiz iz Njemačke koji se susreo sa Bičakčićem prilikom obavljanja svojih poslovnih zadataka na jednom od aerodoroma u ovoj zemlji. Prema riječima Ramiza, Ermin je sa zadovoljstvom i opušteno razgovarao o Zvorniku, Bosni, fudbalu i životu dok je čekao avionski let.

Fudbaler Ermin Bičakčić glumi u najnovijem spotu Enesa Begovića (VIDEO)
Ermin i Ramiz

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...